GDPR - Behandling av persondata

För oss på Glosor.eu är det mycket viktigt att vara tydliga med vilken data vi lagrar och behandlar, hur länge vi lagrar den, och i vilket syfte vi gör det. Vi strävar efter att göra detta på ett så enkelt sätt som möjligt. Om du har frågor som inte besvaras på sidorna i detta avsnitt ska du inte tveka att kontakta oss så svarar vi så snabbt som möjligt.

Informationen på dessa sidor gäller för konton som registreras direkt här på Glosor.eu. Om du registreras eller loggas in via en extern leverantör som t.ex. Skolon finns det några mindre skillnader och dessa finns att läsa om längre ner på denna sida.

I korta drag har vi tre nivåer och lagringar av data med respektive syfte och laglig grund. Du kan läsa mer detaljerad information om dem via länkar längre ner på sidan. Dessa är:

  • Accessloggar
  • Kontospecifik information
  • Bokföringsinformation

Vad som händer med dessa data om du tar bort ditt konto kan du också läsa om på länkarna nedan för respektive typ av data. Detsamma gäller hur länge vi lagrar data och med vem vi delar data i de fåtal fall data delas med någon.

Mer information som t.ex. hur vi hanterar samtycke och hur du kan få ut en kopia av dina data kan kan du läsa mer om på länkarna nedan.

Läs mer
Tillbaka