Samtycke

Vid all användning av Glosor.eu sker en grundläggande loggning och behandling. Denna typ av behandling är helt nödvändig för att leverera tjänsten. Om du inte samtycker till denna behandling är ditt enda alternativ att inte använda Glosor.eu. Läs mer om behandling av accessloggar nedan.

När du skapar ett konto

När du skapar ett konto hos oss godkänner du våra allmänna villkor som bland annat innebär att du godkänner att vi behandlar ytterligare data, och på vilket sätt. Läs mer om behandling av kontospecifik data nedan. Du hittar våra användarvillkor här.

Andra typer av samtycke

Vissa specifika funktioner på sidan kommer att kräva ytterligare samtycken från dig. Dessa är inte nödvändiga för att leverera vår grundläggande tjänst till dig, men vill du utnyttja eller använda den specifika funktionen behöver vi ditt godkännande.

Se vad du samtyckt till

Genom att gå in på Inställningar > Samtycke kan du se vad du tidigare gett samtycke till (kopplat till det aktuella kontot), och när du gav ditt samtycke.

Ta tillbaka ditt samtycke

På sidan för samtycke som nämndes ovan kan du även ta tillbaka dina samtycken. I vissa fall kan du inte ta tillbaka ditt samtycke, exempelvis köpvillkor efter att du genomfört ett köp. Om du inte längre samtycker till den behandling som framgår av våra användarvillkor kommer ditt konto att tas bort. Exakt vad som gäller för respektive samtycke framgår på sidan med dina samtycken.