Export av data

Glosor.eu erbjuder inloggade användare att få en kopia på den data som finns i det konto som användaren är inloggad på. Detta är alltså främst den data som benämns som kontospecifik data i länken nedan. I denna kopia finns exempelvis:

• Alla övningar du skapat
  • Statistik för hur dina övningar använts
  • Meddelanden i din in- och utkorg
  • Eventuella bilder som du laddat upp
  • Kontoinformation som t.ex. användarnamn och e-postadress

Du kan själv begära ut denna kopia när du är inloggad på ditt konto under Inställningar > Exportera data. Beroende på hur mycket data du har i ditt konto och belastningen på exportfunktion kan det ta olika lång tid innan din export blir klar.