Glosor.eu Premium

Reklamfritt

Genom att betala för Glosor.eu Premium, tas all reklam på sidan bort efter inloggning. Startsidan man loggar in från är alltid reklamfri, så ett helt reklamfritt användande är möjligt.

Talsyntes

Glosor.eu Premium ger även tillgång till talsyntes som ett extra stöd i lärandet. Här är några exempel på funktioner som använder talsyntes:

• Lyssna på dina glosor. Visa alla orden i en övning, och klicka för att lyssna hur de låter.
  • Funktionen Lyssna och klicka, där ett ord läses upp och du ska översätta ordet samt välja rätt bland flera alternativ.
  • Funktionen Lyssna och skriv, där ett ord läses upp och du ska skriva in antingen ordet som läses upp, eller dess översättning beroende på hur du vill öva.
  • I spel som t.ex. Hänga gubbe och Sortera bokstäver, samt det Vanliga förhöret, kan du få ordet uppläst om du har svårt att komma på rätt svar. På så sätt får du reda på vilket ordet är, men du måste själv veta hur det stavas.

Till beställningssidan

Integration med Skolon

Från och med VT 2017 kan du även beställa Glosor.eu Premium genom Skolon. Se länken under Läs mer nedan.