Vad kostar Glosor.eu?

Glosor.eu finns i två versioner.

Gratisversionen

Denna version är gratis för alla, oavsett om man är elev, lärare, skola, eller någon annan.

Med gratisversionen kan du använda alla funktioner på sidan utom talsyntes. Den kostar pengar eftersom vi behöver köpa in den från ett annat företag.

För att sidan ska kunna vara gratis så finns det reklam på sidan.

Glosor.eu Premium

Glosor.eu Premium är vår betalversion. I den ingår dels talsyntes och dels att sidan är fri från reklam.

Du väljer själv om du vill köpa denna extra funktionalitet eller inte, den aktiveras inte automatiskt. Det kostar alltså bara pengar om du själv aktivt väljer det. För skolor erbjuder vi kraftig mängdrabatt vid köp av talsyntes till skolans elever.

För att köpa detta på Glosor.eu måste du vara över 18 år eller ha tillstånd från dina föräldrar.

Vad kostar Glosor.eu Premium?

Priset beror på hur lång tid du köper tjänsten för. Det är inte en återkommande betalning utan du betalar för den period du önskar i förskott. Du hittar det aktuella priset för den period du önskar på vår beställningssida.

För skolor, kommuner och huvudmän erbjuder vi mängdrabatt och betalning mot faktura. Du kan få en offert före beställning

Till beställningssidan Till offertsidan