Hur hittar jag vänner?

Det finns flera sätt att hitta sina vänner här på Glosor.eu.

Använd sökrutan

Använd sökrutan högst upp på sidan, och sök efter vännens användarnamn på Glosor.eu.

Vänner-sidan

Om du inte vet användarnamnet på den du vill bli vän med kan du också använda funktionen "Vem är online?" om du vet att personen är online, t.ex. för att ni sitter i samma datorsal i skolan. Om ni går i samma klass eller grupp, och er skola är digitalt kopplad till oss, men även om ni manuellt gått med i samma grupp här på Glosor.eu, kan ni också hitta varandra under "Klasser och grupper".