Henån

Övningen är skapad 2023-07-12 av grashopp. Antal frågor: 8.
Välj frågor (8)

Vanligtvis används alla ord som finns i en övning när du förhör dig eller spelar spel. Här kan du välja om du enbart vill öva på ett urval av orden. Denna inställning påverkar både förhöret, spelen, och utskrifterna.

Alla Inga

  • Gräshoppan: Näver är ju bittert men gör det den ska. Man1: Hörde du att Justus stod vid en gran och åt av barken? Udda då jag tänker att granbarken är den sämsta av barksorter.
  • Gräshoppan: Jag har glömt vad näver ska göra. Man1: Vad är det näver ska göra? Tänkte mest att granbark är väldigt bräckligt och knappt kvalificerat till att benämnas som bark, ens? Att kanske ekbark skulle vara mer ätbart, om man tänker på dess struktur?
  • Gräshoppan: Förresten: häromdagen hörde jag av mig till värsting-mc-gänget på Tjörn. Behövde hjälp med en sak. Man1 tänder en cigg, och Gräshoppan tänder ett grässtrå. Ingen reagerar. Helt normalt.
  • Gräshoppan: Just på grund av de ryktena. Jag ritade ett stort rött kryss på en karta som fanns på sida 7 i en Henånbroschyr från 74 och skrev att det finns en skatt bakom en dörr. Få andra skulle nappa. Man1: Varför skulle du välja gänget från Tjörn? Det ryktas om en låg intelligensnivå och en hög girighetsnivå bland medlemmarna.
  • Gräshoppan: Det finns en dörr vid havsklipporna, vid koordinaterna x 58.246593, y 11.680272 som jag som barn ville öppna. Dörren är helt igenrostad. Dum som jag var, genomförde jag en blodspakt med mig själv om att öppna dörren innan jag dör. Man1: Vad finns vid krysset egentligen? Vad behöver du hjälp med? (skrattar torrt) Kanske att du borde valt broschyren från 1976. Inte för att mycket ändrats på land, men havsnivåerna är mycket mer ackurata i kartan i 76. (skrattar som att ett gott skämt dragits)
  • Gräshoppan: Justus? Man1: Det är svårt att fatta beslut från vad som faktiskt indirekt kräver att vissa slutsatser som inte än fattats är fattade sedan innan.
  • Gräshoppan: (gör en min som att “jaha, så pass?”, medan hon tar ett till bloss från strået) Man1: Han har inte dödat ett får sedan 90-talet.
  • Gräshoppan: Skulle vara skönt att få öppnandet överstökat. Skönt att inte fördärva sitt blod för evigt, liksom. Jag antar att jag underskattade deras intelligens och planen inte kommer spelas ut, måste kanske göra en större insats. Måste även se till att inte dö före det att dörren öppnas.(Kollar ut över vattnet, sökande) I förgrunden av scenen landar en pil

Alla Inga

Utdelad övning

https://glosor.eu/ovning/henan.11560298.html

Dela